3 Cara Besar dan Anjalkan Payudara dengan Selamat Tanpa Pembedahan

Anda tak puas hati dengan saiz payudara sendiri apabila tengok saiz payudara orang lain lagi mengancam?. Tahukah anda, ada diantara wanita sanggup berhabis ribuan ringgit melakukan pembedahan untuk besarkan payudara kerana rasa rendah diri, segan dan pelbagai rasa yang timbul?. Tapi itu dululah. Zaman sekarang banyak cara yang boleh besarkan payudara tanpa mengeluarkan wang yang banyak masuk bilik pembedahan!.

 

Jom ketahui 3 cara besar dan anjalkan payudara dengan selamat tanpa pembedahan.

Tips Besarkan Payudara Tanpa Pembedahan

1.Pakai Bra Berdasarkan Saiz Payudara

Dengan memakai saiz bra yang betul, ia akan menyokong struktur payudara anda dan elakkan mengendur. Elakkan memakai bra yang lebih besar kerana membuatkan payudara tenggelam dan tidak disokong oleh bra.

2. Pakai Push Up Bra atau Padded

Bagi yang mempunyai payudara yang kecil, cara mudah untuk kelihatan bra lebih besar ialah dengan memakai push up bra dan juga padded yang boleh menyokong payudara.Ia akan menampakan payudara anda lebih berisi dan besar.

3. Elakkan Pakai Bra yang Terlalu Nipis atau Ketat

Bra yag nipis dan dihiasi dengan renda memang menarik untuk dipakai. Tetapi ia tidak menyokong payudara anda. Elakkan juga memakai bra sukan yang akan membuatkan payudara anda kelihatan leper.

4. Urut Payudara

Anda boleh urut payudara setiap hari untuk melancarkan aliran darah dan menambah stimulasi pada prolactin. Hormon ini berfungsi membesarkan payudara.

5. Ambil Herba untuk Payudara

 

Terdapat beberapa herba semulajadi yang berfungsi menganjal dan membesarkan payudara seperti kacip fatimah, manjakani dan sebagainya. Ia juga terkenal untuk kesihatan wanita.

6. Senaman Membesarkan Payudara

Lakukan juga senaman untuk membesarkan payudara. Ia bertujuan untuk menambahkan keanjalan pada tisu-tisu sekitar payudara. Ia adalah antara tips yang paling berkesan untuk menganjal dan membesarkan payudara.

7. Tambah Berat Badan

 

Jika anda terlalu kurus, anda perlu tambahkan berat badan. Apabila seseorang kurus, tisu di sekitar payudara menjadi kurang dan ia akan kelihatan kecil. Sebab itulah penting untuk dapatkan berat badan yang ideal supaya payudara kelihatan lebih berisi dan besar.

3 Cara Besarkan Payudara Supaya Lebih Mantap dengan Vitamin

Tahukah anda, pengambilan nutrisi yang betul mampu menyokong kesihatan badan dan payudara?. Ia adalah satu cara berkesan dan selamat tanpa bayaran yang mahal untuk melakukan pembedahan!

Antara vitamin yang boleh anjalkan payudara ialah;

ESP

ESP adalah hot produk shaklee setiap bulan. Ramai akui ni. ESP adalah protein yang membantu untuk menggantikan sel-sel lama kepada sel baru yang lebih sihat dan kuat. Apabila sel baru terbentuk, maka otot-otot yang terbentuk akan terbina lebih sihat dan kuat serta kembali kuat untuk menyokong payuadara kita. Sebab itulah, ibu-ibu yang ambil esp semasa menyusu dapati payudara mereka semakin anjal.

Collagen Powder Shaklee

Colagen powder shaklee adalah kolagen yang berkualiti tinggi dan mempunyai saiz molekul yang kecil iaitu 1000dalton. Untuk memilih kolagen yang terbaik, pemilihan saiz sangat penting kerana ia membantu penyerapan dengan cepat. Ujian klinikal teah dijalankan, sebanyak 55% daripada pengguna mengalami peningkatan kepada keanjalan, elastin dan anja selepas pengambilan 8 minggu berturut-turut.

Alafafa

Alfafa merupakan jamu moden wanita masa kini. Ia digelar raja tumbuhan kerana mempunyai akar yang panjang lebih kurang 20 meter jauh ke dalam bumi untuk menyerap segala nutrien yang terbaik. Panjangkan!. Ia juga digelar kacipfatimah moden kerana berfungsi menganjalkan aset wanita, menyihatkan rahim, menghilangkan keputihan dan menyokong kesihatan dalaman wanita yang lain.

Apa Kata Mereka?

Testimoni 1: En suami puji perubahan pada breast dan punggung makin besardan anjal!. Tak payah cucuk cucuk. Kalau lagi lama makan?. Mestilah lagi power!

Testimoni 2: Wow, amalkan alfafa banyak kelebihan. Bila”bersama” macam pengantin baru walaupun anak dah berderet!

Testimoni 3: Cik B rasa padat dan penuh! Kena tukar bra selalu.

Menakjubkan! Bagaimana? Anda teruja untuk kembalikan aset wanita anda seperti anak dara dulu?. Payudara kecik, lembik, tak anjal kini boleh diatasi dengan cara yang selamat dan berkesan! Anda tak perlu ambil risiko melakukan pembedahan dan sebagainya. Tahap keyakinan diri anda akan naik mendadak dan pasti suami kesayangan anda makin sayang. Hubungi saya di talian 016-4225314 sekarang!

Nida(KN)

ID NO: 987151

Whatsapp: 016-4225314

 

 

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge