3 Cara Pilih Serum Terbaik Untuk Jerawat

Jika anda mengalami masalah kulit kering, berminyak, dan berjerawat, saya cadangkan anda study dahulu serum tu ada tak ciri-ciri dibawah?

🌸Pertama, Bebas Bahan Kimia

🌸Kedua, Semujadi

🌸Ketiga, Dapatkan serum dari pengedar yang bertanggungjawab

Perkenalkan Youth Activating Serum yang Ada Kesemua Ciri Diatas

Youth Activating Serum dihasilkan hasil gabungan kepakaran dari saintis dan pakar kulit yang melalui kajian selama 8 tahun untuk pastikan ia selamat dan berkesan. Bila pakai serum ni, kulit rasa lembut, segar, anjal dan glowing kerana ia berfungsi untuk merepair dan jana sel kulit baru yang lebih cantik!

Mereka Berpuas Hati Sangat dengan Serum Ni. Apa Kata Mereka?

🌸Cepat sangat meresap dalam kulit dan tak melekit langsung.

🌸Tekstur serum pekat, dan pakai sedikit sahaja untuk seluruh muka

🌸Tak de bau- actually bau dia segar je dan tak wangi macam serum lain. Ni adalah bukti serum youth tiada bahan kimia bahaya seperti krim timbang kilo yang lain. Kebanyakan krim timbang kilo dicampur dengan pewangi untuk tutup bau bahan kimia yang merengsakan itu.

Anda Berminat dengan Serum Ni?

Sebelum ini saya bukanlah seorang yang suka sangat pakai serum. Pernah juga terbeli item timbang kilo dulu, tapi rasa dia melekit terus saya tak pakai. Tak suka sangat!

Tapi lain pula dengan serum youth ni. Mula-mula saya picit serum ni, Nampak tekstur dia pekat giler!. Alamak, macam berminyak je. Macam sama je dengan serum lain.

Dan apabila saya cuba pakai, wow!. Rasa tak melekit la pulak. Dan paling penting ia serap ke dalam kulit dengan cepat!. Rasa bes pula pakai dan muka rasa anjal.

Lagi saya suka bila dapat info melalui nutritionist, pembacaan yang serum ni paling power dalam skincare!

Ia mengandungi 10 kali kepekatan bahan aktif yang buatkan proses penggantian kulit yang sihat dengan tersangat laju!. Sampaikan kulit Nampak ketara gila walaupon pakai dalam masa 7 hari.

7 hari tau. Bayangkan kalau anda pakai sebulan…setahun? Apa yang akan jadi. Boleh duduk sama cantik sebaris dengan Nora Danish tau….

Testimoni Pengguna Serum Youth Shaklee

Nah, kalau anda tercari-cari serum yang sangat powerfull, boleh cuba serum ni tau.

Harga di RM400+. Tapi saya nak bagi less 20% kepada anda dengan whatsapp saya dengan segera ditalian 016-4225314.

Nida (KN)

ID NO: 987151

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge