Bisness Tanpa Modal Untung Lumayan untuk Pelajar Universiti

Jika tercari-cari bisnes tanpa modal untung lumayan aktikel ini sangat membantu anda. Jom baca sampai habis. Seperti anda juga, saya sangat berminat untuk berbisnes semasa belajar untuk mendapatkan duit sampingan, jadi rasa rugi jika saya tidak berkongsi .dengan anda semua.

Bisnes Modal RM75 Untung Lumayan

Ya, tentu anda tertanya-tanya, bisnes apakah?. Saya ringkaskan, ia adalah Bisnes Shaklee Shaklee Independent Distributor(SID) syarikat pengeluar makanan kesihatan 100% semulajadi dan tterbukti selamat dan berkesan.

RM75 ialah modal ntuk pendaftaran anda. Keuntungan adalah tanpa had. Tidak mustahil untuk anda jana pendapatan 3, 4, 5 atau 6 angka. Semua terletak pada tangan anda.

Apa Yang Bakal Anda Dapat Sekiranya Menyertai Bisnes Shaklee?

Shaklee menyediakan beberapa kelebihan berbanding bisness lain, iaitu:

3 C:

1.Cash

2. Convention

3. Car Bonus

Kenapa Pelajar Mempunyai Peluang Cerah Bisnes Shaklee

Saya tahu dan saya juga seorang pelajardulu. Kehidupan seorang pelajar adalah sangat sibuk, nak siapkan tugasan, exam dan sebagainya. Namun, kos sara hidup yang tinggi sekarang memaksa kita untuk keluar dari zon selesa. Betul tak? Bisnes Shaklee menyediakan sistem online yang sangat senang untuk dikendalikan. Setiap ahli mempunyai ID untuk log in ke www.shaklee2u.com.m.

Antara Kemudahan yang disediakan ialah:

1.Maklumat produk akan disediakan oleh saya dan juga team

2. Tak perlu simpan atau pos produk (seperti sistem dropship). Pihak Shaklee akan pos kan terus kepada pelanggan. Kita juga layak menerima untung runcit.

3. Kelebihan Menjadi SID di Bawah Team Saya

Jika anda berniat untuk menyertai bisnes Shaklee serta mengetahui selok belok tentang bisnes, marketing dan sebagainya, pemilihan team perlulah tepat.

Team saya sangat aktif dan serius mahu membantu anda untuk maju dalam bisnes.

Kami terdiri daripada team yang menyokong penuh antara satu sama lain. Group support tidak akan biarkan anda keseorangan.

Bagaimana Nak Sertai MJE iaitu team saya?

Jangan berlengah lagi, peluang sudah terbuka luas. Tinggal anda sahaja samada mahu atau tidak. Jom hubungi saya sekarang untuk mulakan langkah pertama!. 016-4225314

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge