Cara Cepat Hilangkan Parut Chicken Pox atau Demam Campak dengan Mudah

Chiken pox atau demam campak, bagaimana mahu hilangkan parutnya?. Saya percaya ramai yang mengalaminya ketika dewasa dan risau akan kesan parutnya yang susah untuk hilang dan berparut kekal. Salah tu. Jom baca sampai habis untuk kulit kembali cantik dan sihat berseri!

Parut Akan Cepat Hilang dengan Mengambil Pemakanan Yang Betul

Pemakanan sangat membantu dan ia salah satu cara yang amat mudah untuk miliki kulit yang cantik. Makanan kepada sel kulit ialah Protin.Jadi, ia penting untuk memperbaharu sel kulit yang rosak akibat daripada kesan terkena chiken pox. Protin perlu diambil dengan seukupnya untuk proses membaik pulih.

Selain itu, Vitamin C juga sangat diperluan untuk menguatkan daya tahan badan dan menggalakkan pengeluaran kolagen. Tubuh kita tidak boleh menghasilkan vitamin C sendiri, jadi ia perlu diambil dari sumber luar.

Kesan Parut Hodoh, Hilangkan Dengan Vitamin Shaklee.

1.ESP (Energyzing Soy Protein).

Protin ialah “Elastic Fiber” yang memberi ketengangan, membina sel dan menegangkan kulit. Parut yang lambat hilang adalah disebabkan “sel rosak” dan memerlukan masa yang lama untuk menggantikan “sel mati” keada sel yang sihat.Parut akan cepat pulih dengan pengambilan Protin setiap hari.

2.Vitamin C.

Vitamin C Shaklee mengandungi 500mg bagi setiap tablet. Dan yang paling istimewa vitamin c shaklee tiada pada vitamin c jenama lain ialah teknologi sustained released. Apakah yan dimaksudakan dengan sustained released?. Ia bermaksud, pelepasan vitamin secara berperingkat secara perlahan-lahan ke dalam tubuh. Jadi, 100mg akan dilepaskan bagi setiap sejam dan ia akan bertahan di dalam badan selama 5 jam. Jika sustained released tiada, vitamin c akan diserap sebanyak 100m sahaja dan selebihnya akan disingkirkan melalui air kencing. Rugi bukan?

3. Herbal Blend

  • Sapukan pada ruam-ruam pada bayi dan kanak-kanak
  • Boleh digunakan untuk elakkan gigitan nyamuk
  • Boleh menurunkan suhu badan jika demam
  • Boleh digunakan sebagai losyen harian
  • Boleh diguanakan pada kurap, panau dan tempat-tempat gatal yang lain
  • Hilangkan gatal akibat chiken pox dan hilangkan parut

Testimoni Hilangkan Parut Chiken Pox dengan Vitamin Shaklee

 

Cara Dapatkan Produk Dan Konsultasi Yang Betul

Jadi, anda sudah percaya parut chiken pox boleh dihilangkan dan tidak meninggalkan parut kekal?. Jom hubungi saya untuk miliki kulit kembali cantik dan berseri.

www.wasap.my/60164225314

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge