Cara Hilangkan Muka Berminyak, Jerawat Pasir dan Pori Besar dalam Masa 14 Hari!

Mempunyai masalah kulit muka memang membuatkan para wanita yang mengutamakan penampilan tak senang duduk!. Tambahan lagi, jika anda seorang yang berkulit sensitif. Bukan senang untuk dapatkan skincare yang bersesuaian dengan kulit. Kalau tersilap memakai skincare, muka boleh breakout teruk!. Dari nak cantik bergaya, dapat pula masalah lain. Jadi, nak tahu cara hilangkan muka berminyak, jerawat pasir dan pori besar dalam masa 14 hari sahaja?. Baca perkongsian ini sampai habis.

Assalamualaikum …. saya Royanty Baruddin. Ummi kepada 3 orang cahaya mata, seorang anak lelaki berumur 12 tahun dan kembar perempuan 6 tahun. Saya berumur 41 tahun.

Mempunyai Masalah Wajah Berminyak, Pori-pori Terbuka dan Jerawat Pasir.

Saya seorang ibu yang bekerja. Saya mempunyai kulit wajah yang berminyak di kawan zone T, Pori-pori terbuka dan selalu naik jerawat pasir.

Kulit muka saya sensitif tak berani dan mencuba sebarang skincare. Masa tengok shaklee mengeluarkan YOUTH Skincare, saya tergoda nak mencuba. Itu pun setelah tengok banyak testimoni yang positif walau pun guna dalam waktu yang singkat.

Semua Masalah Kulit Semakin Hilang dalam Masa 14 Hari!

Alhamdulillah setelah menggunakan selama 14 hari, saya dah nampak effect yang memberangsangkan. Muka saya dah tak berminyak lagi, pori-pori semakin mengecil dan kulit muka terasa lembut dan segar je.

Kini tak perlu nak filter-filter bila nak upload gambar. Keyakinan itu datang sendiri dan tak perlu untuk menipu diri sendiri. Tampil yakin di hadapan tapa ragu-ragu.

Terima kasih shaklee. Ini la cerita shaklee effect saya.

YOUTH Skincare sangat menakjubkan dan berkesan!. Kalau anda salah seorang seperti Puan Royanty yang mengalami masalah kulit dan pada masa yang sama berkulit sensitif, anda WAJIB cuba YOUTH!. Level keyakinan juga makin tinggi naik mencanak dan tidak malu lagi untuk selpie.

Kenapa YOUTH, Bukan Skincare Lain?

Antara ciri-ciri YOUTH tiada pada skincare lain ialah;

🌸YOUTH 100% dibuat dari bahan semulajadi, iaitu ekstrak buah-buahan dan bunga-bungaan yang terpilih. Tiada langsung sumber haiwan dalam youth dan mestilah boleh guna tanpa was-was.

🌸YOUTH bebas 1500 bahan kimia bahaya yang biasa ada dalam kebanyakan skincare. Skincare biasa menggunakan parabens sebagai pengawet untuk memastikan skincare tahan lama. Tetapi, dengan kepakaran saintis, ekstrak teh hijau digunakan menggantikan parabens.

🌸Hasil kajian terhadap pengguna YOUTH menunjukkan 100% daripada mereka dapati kulit kelihatan lebih muda dari sebelumnya.

🌸YOUTH menggunakan Skin Age Index bagi mengukur tahap keberkesanan pada kulit iaitu dengan menilai kedutan pada wajah, saiz pori, tona kulit, tekstur kulit, keserian kulit dan juga pigmentasi yang berlaku pada kulit.

🌸2/3 pengguna YOUTH mengakui kulit mereka 10 tahun lebih muda selepas menggunakan YOUTH.

Dibuat daripada Bahan-bahan PREMIUM, iaitu;

🌸MUSCADINE GRAPE

  • Bahan utama dalam vivix
  • Polyphenol dalam anggur muscadine bertindak melindungi dan membaiki sel dari peringkat DNA lagi.
  • Melindungi kolagen dan elastin dari mudah rosak.

🌸LOTUS JAPONICUS

  • Mengaktifkan protein untuk menghasilkan lebih banyak kolagen dan elastin.
  • Membantu menghasilkan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit

🌸APPLE STEM CELL EXTRACT

  • Mengaktifkan untuk menghasilkan sel kulit baru
  • Mengekal dan memperbaiki tisu kulit untuk kulit tampak lebih glowing dan berseri-seri.

🌸SCHISANDRA CHINENSIS FRUIT EXTRACT

  • Sangat terkenal di gunakan di China, Jepun dan Korea untuk mengurangkan stress dan keradangan pada kulit.
  • Membuatkan kulit lebih muda dengan memberikan vitamin dan antioksidan pada kulit.

🌸VITAL REPAIR

  • Mengandungi antioksidan, vitamin untuk menghalang kulit dirosakkan oleh radikal bebas.
  • Menggalakkan sel lebih sihat

YOUTH SKincare Terdiri Daripada 6 Item, iaitu;

1.YOUTH LUMINOUS GEL CLEANSER

  • Tidak mengandungi sabun, pH yang seimbang.
  • Dalam bentuk gel (gel membersih kulit lagi mendalam dan lembut pada kulit).
  • Mengandungi alga dan polifenol untuk menyucikan, membersih dan lebih berseri.
  • 2 dalam 1 kerana boleh dipakai sebagai make up remover
  • Tak perlu sental muka dengan makeup remover, hanya bersihkan muka seperti biasa secara lembut.

2. PERFECTING SKIN TONER

  • Selepas bersihkan muka, wajib pakai toner
  • Bertindak double cleansing selepas menggunakan pencuci muka.
  • Merapatkan pori kulit, menyingkirkan sel kulit mati pada kulit.
  • Tak pedihkan kulit
  • Alkohol dan bebas kimia bahaya
  • Mengandungi vitamin untuk kulit lebih sihat dan berseri.

3. YOUTH ACTIVATING SERUM

  • Mempunyai 10 kali ganda bahan aktif
  • Melindugi sel dari rosak
  • Efek glowing pada wajah
  • Memudakan wajah 10 tahun dari usia
  • Menggalakkan penghasilan kolagen
  • Memperbaharui sel dari peringkat DNA
  • Mengandungi vitamin dan memberi nutrien kepada kulit

4. AGE DEFENSE MOISTURIZER

  • Mempunyai SPF 50
  • Sebagai pelindung sinaran UVA dan UVB yang merosakkan kulit
  • Sebagai make up premier, make up lebih tahan lama dan tak crack

5. RADIANCE C DAN E

  • Mengandungi 20% vitamin c dan e tulen
  • Paling tinggi kandungan vitamin c dan e dalam pasaran setakat ini (jenama lain paling tinggi 15%)
  • Memberi kesan paling cepat seawal 7 hari penggunaan untuk hilangkan jeragat, parut jerawat yang berpuluh tahun lamanya
  • Ia berfungsi untuk membaiki sel kulit rosak dan menggalakkan sel kulit baru dan lebih sihat
  • Meningkatkan imun kulit supaya lebih tahan lasak dan menghalang dari dirosakkan oleh radikal bebas

6. ADVANCE RENEWAL NIGHT CREAM

  • Dicipta khas untuk memperbaharui sel kulit semasa kita tidur supaya lebih cantik dan gebu.
  • Melembutkan kulit dari dalam
  • Mengatasi masalah kulit keirng sekitar bibir selepas bangun dari tidur
  • Mengatasi masalah kulit berminyak

Siapakah yang Patut Guna YOUTH Skincare?

  • Lelaki dan wanita yang pentingkan penampilan
  • Ibu mengandung kerana ia sangat selamat kepada bayi dan ibu itu sendiri.
  • Mereka yang berkulit sensitif
  • Mereka yang mengalami muka rosak atau breakout disebabkan oleh produk banyak bahan kimia
  • Sesuai untuk semua

Best sangat YOUTH ni. Jom guna youth untuk dapatkan kulit yang muda, jojes dan mantap!

Anda boeh hubungi saya di talian 016-4225314 atau klik link di bawah untuk membeli Youth secara online.

YOUTH INTENSIVE TREATMENT ANDA REPAIR SET

YOUTH RENEW AND MAINTAIN SET

YOUT STARTER SET

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge