Cara Hilangkan Parut Jerawat Berlubang Bagi yang Terdesak Tanpa Menghakis Kulit

Bayangkan ia terjadi pada kita. Jerawat yang meninggalkan parut yang berlubang macam kawah bulan?. Mestilah saya sangat terdesak untuk hilangkan parut jerawat yang macam ni sebab hodoh sangat!. Tak sanggup!. Tahukah anda, kebanyakan produk di pasaran termasuk di farmasi menghilangkan parut dengan menghakis?. Dari nak kulit yang sihat dan cantik, terpaksa pula berdepan dengan masalah lain.

Muka makin nipis. Kesannya, kulit muka akan lebih sensitif, kurang daya tahan dan jika berehnti menggunakan produk itu, makin meriah pula jerawat di muka macam buat open house dah!

Sebaiknya, rawat parut dari dalam.

Kesan dia sangat menakjubkan!

Parut jerawat berkawah akan hilang tanpa kesan, kulit makin gebu, pinkish dan nampak glowing!

Tak sabar nak tahu? Jom saya kongsikan.

Nutrisi Hebat Hilangkan Parut Jerawat

Terdapat beberapa produk dalam shaklee yang boleh menghilangkan parut jerawat dengan menakjubkan!. Antaranya ialah;

#1. Energyzing Soy Protein (ESP)

Kitaran sel kulit kita kaan diganti setiap 28 hari sekali. Sel kulit dihasilakn oleh protein. Maka, amat penting untuk kita ambil protein yang berkualiti tinggi untuk men”renew” sel kulit kita supaya lebih sihat dan baru.

ESP adalah protein tumbuhan yang bebas kalori serta senang diserap oleh badan. Ramai sangat dah dapat kesan yang  terbaik dari ESP ni TAU.

#2. Vitamin E Compleks

Vitamin E merupakan vitamin yang terkenal antioksidannya dan memudarkan parut dengan berkesan. Ia lebih istimewa dari vitamin E yang lain keraan ia mengandungi grape seed extract yang meningkatkan kuasa serapan vitamin e dalam badan. Muka pun rasa ringan sangat bila amalkan vitamin E ni.

#3. Vivix

Vivix sangat penting untuk memperbaiki sel-sel yang rosak dari peringkat DNA lagi. Kenapa ia begitu penting?

Sel yang rosak adalah hasil daripada DNA yang rosak dan tak sihat. Sel yang rosak mempunyai daya tahan yang rendah dan lemah. Jadi, dengan amalkan vivix ni umpama benteng untuk melawan kerosakan sel kulit.

Ramai sangat yang dah cuba dan berpuas hati dengan hasil pemulihan parut dari dalam ni. Tak perlu guna krim penghakis untuk memudarkan parut berlubang kesan dari jerawat.

Menarikkan?

Jadi, anda wajib amalkan set ini untuk lebih cantik berseri dan yang penting parut jerawat berlubang pada wajah anda dapat dikambus kembali!

Untuk oder produk anda boleh hubungi saya di talian 016-4225314. Saya akan guide anda cara pengambilan suplement yang betul supaya anda dapat kesan yang paling maksimum!

Nida (KN)

ID NO: 987151

Whatsapp: 016-4225314

Facebook: Harisatun Nida bt Abd Rashid

Instagram; shakleebangi_bynida

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge