Dropship Untung Lumayan!

Dropship Paling Menguntungkan

Nak tahu dropship apa yang menguntungkan diantara dropship-dropship di luar sana?. Mestilah dropship Shaklee!. Kenapa anda perlu pilih Shaklee?. Kenapa dropship Shaklee menjadi pilihan orang muda kini sebagai part time dan full time sehingga ada yang sanggup lepaskan kerjaya tetap dan buat bisnes Shaklee?. Jom saya jelaskan pada anda.

Bisness Yang Sentiasa Demand Tinggi

Kalau nak pilih bisnes, wajib pilih bisness yang sentiasa ada demand yang tinggi. Elakkan bisness yang orang beli sekali dan lepas tu lama pula akan beli atau tak beli langsung. Bisness Shaklee merupakan bisness pilihan masa kini yang meletop-letop kerana ia sentiasa ada permintaan dari customer. Pendek kata memang customer repeat oder lah. Produk berkualiti dan berkesan!. Seller tak perlu cerita banyak, sekali customer rasa efek makan vitamin Shaklee pasti melekat dan tak cari lain dah! Jadi, tak hairanlah rata-rata pengguna Shaklee akan menjadi pengguna tegar selepas amalkan Shaklee. Bukan produk viral yang hanya panas sekejap, dan 2 3 bulan terus tenggelam.

Pilihan Produk Banyak

Produk Shaklee terdiri daripada berates-ratus jenis produk. Ia merangkumi penjagaan kesihatan, penjagaan wajah dan juga rumah yang dicipta khas untuk mereka yang mementingkan keselamatan, kualiti dan keberkesanan. Antara set yang ada dalam Shaklee ialah set kesuburan, sel hamil, set berpantang, set kulit cantik, set asma dan berbagai lagi. Pendek kata semua masalah kesihatan boleh amalkan Shaklee. Besarkan pasaran produk Shaklee ni?

Modal Rendah

Sebenarnya, dropship Shaklee sangat berbeza dengan bisness dropship yang lain. Dengan mendaftar sebagai ahli sebanyak RM75 termasuk pos, anda sebenarnya dah miliki perniagaan sendiri!. Eh, saya nak dropship je, tak nak bisness sebab tiada modal!. Tunggu dulu, anda tak perlu keluarkan modal untuk beli produk/stok untuk menjual kepada customer. Apabila anda selesai mendaftar sebagai ahli, anda boleh terus jalankan dropship Shaklee serta merta. Anda akan diberikan nombor keahlian dan password untuk access ke laman web anda sendiri www.shaklee2u.com.my . Ia ibarat pejabat online anda. Caranya, anda perlu pilih produk yang dipesan customer, customer buat bayaran kepada anda, anda buat pembayaran dan pihak Shaklee akan membuat pengeposan bagi pihak anda. Anda berpeluang untuk berhubung terus dengan pihak Shaklee tanpa orang kedua atau ketiga yang melecehkan.

Anda hanya bayar harga ahli sahaja kepada Shaklee dan menjual kepada customer dengan harga runcit. Contohnya, harga ahli sebotol vitamin C berharga RM70. Anda jual kepada customer RM90. Anda untung RM20. Itu adalah keuntungan bagi 1 botol vitamin C. Belum lagi vitamin lain. Dan yang paling best, Shaklee juga akan membayar bonus kepada ahlinya sekiranya mencapai point yang ditetapkan. setiap produk mempunyai point, dan apabila point anda banyak, maka banyaklah bonus yang anda akan dapat. Jangan tak tahu, ada ahli yang dapat bonus 7 angka sebulan dengan dropship sahaja! Lumayan kan?

Masa yang Fleksible

Shaklee adalah bisnes anda!. Anda tentukan masa untuk lakukan bisnes anda. Jika anda seorang pelajar, anda tak perlu ponteng kelas untuk buat bisnes Shaklee. Jika anda seorang pekerja, anda tak perlu cuti atau abaikan kerja anda untuk jalankan bisnes Shaklee. Begitu juga jika anda seorang surirumah yang tiada transport, anda tak perlu merempit ke perjabat pos untuk pos barang. Semua diuruskan oleh pihak Shaklee. Mudahkan? Sistem Shaklee dicipta untuk membantu sesiapa sahaja yang mahu income tambahan tanpa menjejaskan siapa pun anda.

Saya Tak Pernah Bisness, Saya Tak Tahu Nak Mulakan di Mana

Jangan risau. Semua orang bermula dengan kosong. Selepas anda mendaftar sebagai ahli Shaklee, adalah menajdi tanggungjawab kami untuk membimbing anda untuk langkah seterusnya step by step. Kami akan guide anda tentang ilmu marketing, produk melalui kelas-kelas online di wasap group, fb group, telegram dan apa sahaja yang kami boleh capai anda. Pihak kami juga sangat aktif menganjurkan seminar-seminar marketing dan leadership untuk memberikan peluang kepada anda untuk terus maju lagi dalam bisness Shaklee. Pendek kata anda memang sangat bertuah jika menyertai team kami.

Anda ada pertanyaan atau kemusykilan lain?. Jangan segan untuk hubungi saya di talian 016-4225314. Saya akan bantu anda sehabis baik untuk bersama-sama jana pendapatan tanda had.

Jadi, tunggu apa lagi?. Bertindaklah sekarang untuk mulakan dropship dan jana pendapatan anda hari ini!

Baca juga:

Kelebihan Menjadi Ali Shaklee

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge