Ikhtiar Resdung dengan Set Resdung Shaklee Sebab Takut Hilang Hidung

Serangan resdung adalah berbeza-beza bagi setiap individu. Ada yang alergi makanan laut, telur, ada yang mengalami jerawat kronik, badan berbau dan ada juga yang bersin tak henti-henti!. Apa jenis sekali pun masalah yang dialami, ia membuatkan pengidap resdung rasa tak selesa dan stress. Jom kita ikuti pengalaman Puan Nor Hafizah Zamri yang mengalami masalah resdung sejak zaman sekolah lagi yang mengganggu beliau setiap pagi.

 

SUPERMOM SHAKLEE STORY MUSIM KE 3
TESTIMONI 25: NORHAFIZAH ZAMRI

[KERANA TAKUT HILANG HIDUNG SAYA IKHTIAR DENGAN SET RESDUNG SHAKLEE]

Nama saya Nurhafizah Zamri .saya berumur 29 tahun dan sebagai surirumah sepenuh masa ..saya mengunakan Shaklee sejak 2 tahun yang lepas akibat kulit kusam selepas bersalin dan resdung yang agak menganggu setiap pagi hari2 saya sejak dari sekolah lagi.

Setiap pagi akan kedengaran disetiap ruang rumah kelas ataupon tempat kerja saya bersin setiap pagi ..arhhhh malunya ..tidak boleh dibayangkan.

Bukan itu sahaja resdung yang saya alami juga mengakibatkan saya alah pada habuk dan makanan. Bukan pada makanan laut seperti sotong udang dan ketam sahaja malah pada semua makanan seperti ayam dan ikan yang tidak fresh juga akan menyebabkan saya mengalami kegatalan pada hidung dan mata. Yang lagi teruk mata saya akan membengkak, berair dan gatal kemerahan dengan teruknya.

Boleh bayangkan tak saya juga tidak boleh membeli ayam di Tesco kerana ayam-ayam disana sudah tidak segar lagi. Pasar malam adalah hanya tempat saya membeli makanan basah .

Oleh kerana takutkan kehilangan hidung yang sering diperkataan saya mula cuba mencari penawar untuk permasalahan saya.

Untuk permulaan saya hanya mengamalkan vitamin C sahaja dah sebulan kemudian baru lah menambah Alfalfa sebagai 1 set resdung.

Saya konsisten makan dalam sebulan dan telah menunjukan tidak balas bahawa saya tidak lagi bersin diwaktu pagi dan mengalami kegatalan pada mata dan hidung saya.

Saya juga boleh makan makanan laut tanpa berpantang lagi seperti selalu. Alhamdulillah ..akhirnya saya keluar dari masalah saya yang menghantui saya bertahun-tahun lamanya sejak dari sekolah lagi .

Terima kasih Allah..

Pada mereka yang mengalami masalah seperti saya anda boleh mencuba Set Resdung Shaklee ini kerana ia sangat berkesan. Saya yakin ia juga berkesan pada anda.

SET BAJET RESDUNG SHAKLEE

Alhamdulillah, Puan NorHafizah akhirnya dapat mengawal gejala resdung yang dihadapinya dengan mengamkan vitamin c dan juga alfafa shaklee. Antara fungsinya ialah:

Vitamin C Sustained Released

💞Mengurangkan masalah keradangan sinuisitis

💞Berfungsi menguatkan imun badan

💞Bantu menyembuhkan tisu

💞Memastikan metabolisme tubuh berjalan dengan baik

Alfafa Shaklee

💞Mengurangkan keradangan

💞Kaya dengan sumber klorofil bantu kurangkan keradangan

Jika anda mengalami masalah seperti Puan NorHafizah ini, jangan berlengah lagi untuk dapatkan set resdung untuk elakkan anda hilang hidung secara perlahan-lahan!. Anda boleh hubungi saya di talian 016-4225314.

Nida (KN)

ID NO:987151

Whatsapp: 016-4225314

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge