Kelebihan Mendaftar Ahli Shaklee

Kenapa Anda Perlu Menjadi Ahli Shaklee?

Saya sendiri telah menjadi ahli shaklee pada tahun 2012 untuk makan sendiri. Beberapa tahun kemudian, barulah saya membuat keputusan untuk mulakan bisness shaklee.

Keistimewaan menjadi ahli ialah;

  1. Mendapat penjimatan harga sebanyak 15 hingga 20%. Beli Shaklee murah dan jimat RM10-RM100 (mengikut jenis vitamin). Bes kan?
  2. Beli makan sendiri pun akan dapat bonus jugak.
  3. Berpeluang join event shaklee yang sangat best.

Daftar Ahli Shaklee

  • Cara untuk daftar ahli Shaklee SECARA ONLINE DISINI.
  • Mudah dan cepat serta pantas!
  • hanya mendaftar sebagai ahli shaklee, anda layak menikmati keistimewaan ahli.

Hanya denga rm75 (termasuk pos) ATAU keahlian percuma, jom saya kongsikan;

1. Cara mudah daftar ahli shaklee

2. Keistimewaan Ahli Shaklee

3. Kelebihan atau keistimewaan mendaftar ahli dengan www.ohlawa.com.

Nak cepat, anda boleh klik sini UNTUK MENDAFTAR AHLI SHAKLEE

Cara Mendaftar Ahli Shaklee

  1. Daftar dengan RM65 anda akan dapat beg memberkit keahlian. Setelah mendaftar, pihak shaklee akan terus mengepos memberkit kepada anda. Bayaran untuk pos ialah RM10. Jadi, total yang anda bayar RM75 sahaja. Setelah anda selesai mendaftar atau isi form keahlian DISINI , anda akan mendapat no ID dan anda boleh terus guna no ID ini untuk nikmati harga ahli.
  2. Anda nak dapat KEAHLIAN PERCUMA?. Anda hanya perlu membuat pembelian sebanyak 200uv, atau anggaran RM700 sahaja. Tunggu apa lagi, ajak family atau kawan-kawan beli shaklee. Kumpul order dananda layak dapat KEAHLIAN PERCUMA! Bukan sahaja keahlian percuma, anda juga layak dapat rebate/duit terus masuk akaun anda RM30 hinggaRM40 tau. Ish-ish..makan tak berbisness lagi dah dapat duit dah kan? Beli banyak dapat duit lagi banyak!

Daftar Kena Beli Setiap Bulan Ke Kalau Saya Daftar Ahli?

Tidak.

Anda tak perlu beli setiap bulan.

Tak berniaga pun takpe.

Tapi kalau beli tiap-tiap bulan pun lagi ok kan?

Nak buat bisness?. Lagi lah boleh!

Tapi tiada paksaan untuk anda.

KENAPA ANDA PERLU MENDAFTAR AHLI DI BAWAH MAMA JOJES EMPIRE?

  • Kami adalah pengguna tegar Shaklee dari tahun 2012 lagi.
  • Kami jual dan juga guna produk shaklee.
  • Group wasap pengedar yang aktif
  • Nak bisness?. Kami ajar A to Z!
  • Anda berpeluang menyertai pelbagai aktiviti anjuran group aktif kami.

Nak Join AHLI SHAKLEE?. Klik gambar di bawah ini;

 

 

 

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge