Krim Jeragat Tanpa Bahan Peluntur Dijamin Selamat dan Berkesan!

Jika anda sedang mencari krim jeragat yang berkesan, anda mungkin bersetuju dengan;

“Krim jeragat yang harga murah senang sangat nak cari. Tapi kesannya tiada. Silap hari bulan, bukan jeragat hilang, malah lebih tebal lagi. Susah sangat nak cari krim jeragat yang mampu milik, berkesan dan juga selamat!”

Betul tak?

Krim jeragat yang murah atau “timbang kilo” memang banyak sangat dipasaran sekarang. Ia mengandungi bermacam-macam bahan kimia bahaya seperti merkuri, hidroquinone, peluntur yang menakutkan!

Segala jenis bahan kimia ini terpaksa mereka letak supaya kesan lebih cepat untuk hilangkan jeragat. Padahnya, bukan jeragat hilang, malah membuatkan kulit semakin menipis.

Lebih membimbangkan, segala macam bahan kimia ini akan memasuki salur darah dan menyebabkan kerosan organ seperti buah pinggang dan juga kanser!

Majoriti Krim Jeragat Tidak Ada Kajian

Kebanyakan krim jeragat di pasaran tiada kajian pun. Mereka ambil dari kilang dan letak jenama sendiri kemudian menjual kepada pengguna.

Mereka terpaksa letak bahan kimia bahaya untuk memberi hasil yang cepat dan nampak berkesan.

Kenapa mereka sanggup jual produk yang mempertaruhkan keselamatan pengguna?

Ya, sebab ingin untuk besar!. Dan mereka tak sanggup pun menjalankan kajian yang menelan kos memang mahal.

Jadi, shortcut dipilih untuk mengaburi mata pengguna.

Terdapat pelbagai lambakan tawaran produk jenama sendiri di apsaran sehinggakan kita pun turut pening mahu memilih yang mana.

Ditambah Pula dengan Testimoni Yang Berkesan dan Bagus Itu!

Mana tidaknya, dengan kandungan bahan yang berbahaya itu, akan mempercepatkan proses menghilangkan jeragat, membuatkan kulit bertambah cerah dan licin!.

Awas, banyak sangat aduan atau pengakuan di media sosial atau di mana sahaja tentang kulit mereka rosak teruk selepas memakai atau berhenti memakai produk yang tiada kajian ini!.

Alahai, kesiannya. Niat mahu cantik lain pula jadinya.

Baca: CARA RAWAT WAJAH BREAKOUT TERUK AKIBAT SALAH GUNA SKINCARE. Bagaimana rawatan dalaman dan luaran berjaya memulihkan wajah yang rosak teruk dan kembali licin dan sihat.

ADA KE KRIM JERAGAT YANG BEBAS BAHAN KIMIA DAN SELAMAT?

Ya, pasti ada. Produk yang selamat dan berkesan bukan sahaja terletak pada packagingnya, tetapi kandungan bahan dalam produk itu sendiri.

Saya ingin perkenalkan pada anda, krim jeragat yang selamat, berkesan dan dibuat dari bahan-bahan semulajadi untuk anda. Iaitu krim keluaran syarikat yang telah lama wujud sejak 120 tahun dahulu di dunia iaitu Shaklee. Shaklee adalah produk antarabangsa yang mempunyaikualiti dan standard yang tinggi. Serta mempunyai piawaian yang ketat terhadap pengeluaran seseuatu produknya.

Dibawah Shaklee, terdapat satu jenama skincare yang telah berada dipasaran sejak Januari lalu iaitu YOUTH SHAKLEE.

Yang menariknya, skincare ini ada satu krim jeragat yang sangat berkesan!.

SKINCARE YANG SELAMAT, YOUTH SELAMAT KE?

Setiap bahan yang dipilih oleh shaklee perlu menjalani ujian dan kajian berkali-kali untuk mencapai piawaian yang telah ditetapkan oleh pihak Shaklee. Setiap bahan mentah yang dimasukkan ke dalam Youth pastilah selamat dan bebas 1500 bahan kimia bahaya yang biasa ada dalam produk lain di pasaran.

Antaranya ialah merkuri, hidroquinone, peluntur, paraben, toksik, pestisid racun, perasa, pewarna, pengawet dan bahan-bahan lain lagi.

Selain itu juga pihak shaklee juga membelanjakan lebih USD 250 juta untuk membuat penyelidikan dan kemajuan produk. Lebih 23,000 ujian keselamatan, lebih 100,000 ujian kualiti dijalankan setiap tahun. Tetulah kosnya bukan murah, tetapi untuk memberikan kesan terbaik dan selamat kepada pengguna shaklee tetap teruskan.

Baca: Punca dan Penyebab Jeragat

Kandungan Bahan dalam Krim Jeragat

Terdapat 20% kandungan vitamin C dan E dan ekstrak rasbery di dalam krim jeragat ini. 3 bahan yang sangat power untukmenghilangkan jeragat dengan cepat.

Fungsinya termasuklah;

🌸Membaikpulih kerosakan sel yang disebabkan oleh sinaran UV

🌸Mengurang melanin atau tompok gelap pada jeragat

🌸Melindungi kulit dari pertumbuhan sel jeragat yang baru

🌸Menguatkan sel kulit

🌸Mengurangakan keradangan pada kulit

🌸Memberi efek kulit tegang dan hapuskan garis halus

🌸Memberi kulit lebih halus dan licin

🌸Mencerahkan kulit

Baca; Kenapa Youth Produk Penjagaan Muka Paling Laris di Malaysia?

Perbezaan Krim Jeragat Ini Berbanding yang Lain di Pasaran

Banyak sekali. Dari segi kualiti dah banyak, kesan dia lagilah banyak.

Anda boleh tengok testimoni. Rata-rata penggunaan adalah kurang 2 bulan sahaja dah dapat kesan yang sangat menakjubkan ini!

Bagaimana?

Anda tak sabar untuk dapatkan krim ini?

Buat tempahan sekarang untuk kesan yang lebih cepat!

Jangan terus down dan rasa rendah diri lagi untuk berdepan dengan kawna-kawan, suami dan ahli keluarga yang lain. Kini ada penyelesaiannya.

Anda boleh terus membuat pembelia online di laman Esell dengan harga RM412.50 (60 Capsul) dengan menggunakan kad kredit atau debit dan pihak shaklee akan menghantar terus kepada anda.

TUNGGU DULU!

Untuk lebih penjimatan, anda boleh MENDAFTAR AHLI dan nikmati harga ahli yang lebih murah.

Atau anda boleh hubungi saya di talian 016-4225314 untuk sebarang pertanyaan.

Nida (KN)

ID NO: 987151

Whatsapp: 016-4225314

Facebook: Harisatun Nida bt Abd Rashid

Instagram: shakleebangi_bynida

 

 

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge