Pencuci Muka Terbaik di Watson?

Anda Cari Pencuci Muka Terbaik di Watson?

Jika anda mencari pencuci muka terbaik di Watson, Guardian, Farmasi dan sebagainya, saya ucapkan tahniah!

Kita memang mencari pencuci muka yang terbaik untuk muka kita yang satu ni kan?. Ya takut juga jika terkena produk timbang kilo atau fake di luar sana. Baik kita cari di tempat yang diiktiraf dan lebih diyakini. Saya percaya, setiap orang wajib ada sekurang-kurangnya pencuci muka untuk menjaga keterampilan wajah.

Tapi, nak tak saya cadangkan pada anda, pencuci muka yang lebih baik dari di Watson, Guardian dan sebagainya tu?

Kenapa Perlu Pilih Pencuci Muka yang Betul?

Ramai sebenarnya yang membuat kesilapan dalam pemilihan pencuci muka mengikut jenis kulit. Atau anda main rembat sahaja?. Tahukah anda, pemilihan pencuci muka dengan keadaan kulit semata-mata adalah tidak tepat?. Rasa-rasa kulit saya kering. Tetapi, apabila saya menjalani ujian pada kulit, sebenarnya kulit jenis berminyak!

Nah, jangan main rasa-rasa kerana ia mempengaruhi kulit kita juga sebenarnya dan tidak mendapat kesan seperti yang diharapkan.

Pencuci Muka Terbaik- Mengandungi Vitamin Aktif Membuatkan Ia Bukan Sekadar Pembersih Muka Biasa!

Nah, saya perkenalkan pencuci muka hebat dari YOUTH Shaklee ni. Namanya Luminous Gel Oil Cleanser.

Kalau nak pilih pencuci muka, pilihlah yang jenis Gel kerana ia sesuai dengan pelbagai jenis kulit termasuk kulit berminyak. Ia juga tidak memerlukan air yang banyak berbanding pencuci muka jenis lain.

Yang paling best sekali, pencuci muka YOUTH ni 2 dalam 1. Ia juga bertindak sebagai “make up remover”. Jadi, anda tak perlu gunakan makeup remover secara berasingan. Bayangkan makeup anda hilang sekaligus dengan hanya pencuci muka sahaja tanpa buat 2 kali kerja. Jimat masa kan?. Dan pastilah muka lebih bersih dan nak solat pun tak da rasa was-was.

Kenapa Saya Kata Pencuci Muka ni Paling Best Berbanding Pencuci Muka di Watson, Guardian, dan Seangkatan dengannya?

Antara kelebihan pencuci muka YOUTH ini ialah;

🌸2 in 1. Seperti saya katakan tadi. Ia bertindak sebagai makeup remover untuk tanggalkan makeup nipis seperti eye shadow, eye liner, lipstik, blusher dan sebagainya.

🌸Kulit rasa lembut seusai menggunakannya

🌸Ph yang seimbang pada kulit

🌸Mengandungi polyphenol iaitu bahan dalam anggur muscadine (bahan utama dalam vivix) yang membaikpulih sel DNA kulit dari dalam dan sentiasa glowing

🌸Tidak pedih dan keringkan kulit

🌸Memelihara kulit sentiasa lembap

🌸Ada bahan aktif yang menggalakkan kulit lebih sihat

🌸Bau yang menyegarkan

🌸Mengandungi ekstrak teh hijau bertindak sebagai bahan pengawet semulajadi.

🌸Teknologi tanpa penutup untuk mengelakkan lebihan sisa pencuci yang melekat pada penutup. Yelah, beli mahal-mahal kenalah guna sampai titisan yang terakhir!

🌸Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif, berjerawat, jeragat, kering, wanita mahupun lelaki!

Bes kan? Saya memang gunakan pencuci muka ni pada pagi dan malam walaupun hanya duduk dirumah. Apatah lagi mereka yang berada diluar yang lebih terdedah kepada debu dan kotoran yang perlu sangat dibersihkan dengan pencuci muka premium bagi menghilangkannya.

Kenapa Anda Perlu Try Pencuci Muka Youth Ni?

Ia adalah menggunakan teknologi yang paling latest. Tiada langsung bahan kimia bahaya dalam pencuci muka ni. Kan sekarang lambakan bermacam produk dipasaran yang mengandungi bermacam-macam bahan kimia yang pada mulanya pakai kulit cantik sangat, lama-lama kulit hancur dek kerana kandungan bahan kimia di dalamnya.

Dengan pencuci muka YOUTH ni anda tak perlu risau. Kerana ia bebas 1500 bahan kimia bahaya.

Anda tak sabar untuk miliki pencuci muka YOUTH sekarang?. Hubungi saya di talian 016-4225314 dan saya akan berikan info lanjut tentang produk YOUTH.

Nida (KN)

ID NO: 987151

Whatsapp: 016-4225314

 

 

 

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge