Pengedar & Stokis Vivix Kawasan Bandar Baru Bangi, UKM, Hospital Serdang, Bangi Avenue, Bandar Seri Putra, Nilai 3, KUIS dan Bukit Mahkota.

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera. Anda mencari vivix shaklee?. Ya, saya Nida boleh bantu anda. Jika anda berada di kawasan Bandar Baru Bangi,Hospital Islam Azzahrah, Hospital Islam Annur, Teras Jernang, UKM, Hospital Serdang, Uniten Bangi, Bangi Lama, Bandar Seri Putra, Bukit Mahkota, Nilai 3, Nilai saya boleh terus membuat penghantaran kepada anda tanpa order melalui pos lagi.

Kesihatan adalah melebihi segala-galanya dan perlu disegerakan. Sedangkan melalui pos, anda terpaksa menunggu berhari-hari untuk sampai ke tangan anda.

Kelebihan Vivix Shaklee Menjadikan Ia Best Seller di Shaklee!

Suplement yang bagus mestilah dari bahan-bahan yang berkualiti tinggi!.

1.Antara kandungan vivix shaklee adalah Anggur Muscadine, Purple Carrot, Japanese Knotweed dan juga Elderberry. Bahan-bahan ini mempunyai kelebihan yang sangat hebat!

2. Vivix adalah suplement premium dan eksklusif yang dijaki oleh saintis selamam bertahun-tahun.

3. Pati vivix adalah hasil daripada proses Cold Filling Extraction yang menggunakan suhu rendah dan tidak menggunakan air. ia adalah 100% pati buah. Proses ini diakui sangat mahal jika dibandingkan dengan pemprosesan menggunakan suhu yang panas. Kualiti vivix akan terjejas dan menurun jika menggunakan suhu yang panas.

4. Vivix adalah gabungan Resveratrol dan Polifenol yang sangat menakjubkan!. Menjadikan ia sangat powerrfull.

5. Tiada pengawet atau perisa tambahan.

6. Uniknya vivix, ia tidak akan membeku atau meruap kerana ia adalah 100% SEMULAJADI dan sangat tulen. Memang sangat terbaik!

Fungsi dan Kebaikan Vivix

1.Melindungi sel DNA dari rosak

2. Membantu mengawal genetik

3. Tingkatkan tenaga sel

4. Menghalang penimbulan protein AGE.

Testimoni Vivix

Jangan tunggu lagi, dapatkan vivix dengan segera hari ini juga. Saya akan memberikan konsultasi secara eksklusif untuk anda untuk penggunaan vivix.

Anda boleh terus whatsapp saya di talian 016-4225314 dan saya akan hantarkan terus kepada anda.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge