Produk Hilangkan Jerawat 100% Semulajadi

Jerawat membuatkan seseorang itu stress. Dan produk hilangkan jerawat akan selamanya laku. Tambahan pula jika anda seorang yang berkulit cerah. Lagilah nampak setompok merah jerawat!. Belum lagi ditambah dengan jerawat yang bernanah. Rasa sakit dan berdenyut hanya Allah sahaja yang tahu!. Sebab itulah ramai yang mencari produk hilangkan jerawat dengan cepat dan berkesan. Nak tahu tak, ada produk hilangkan jerawat 100% semulajadi di pasaran yang anda perlu cuba!.

Produk Murah, Berkesan Tapi Bahaya?

Banyak sangat produk hilangkan jerawat yang murah di pasaran sekarang yang banyak bahan kimia bahaya. Ia mengandungi bahan kimia seperti merkuri, toksin, hidroquinone, warna sintetik, paraben dan banyak lagi. Segala jenis bahan kimia ini memberi kesan yang cepat untuk menghilangkan jerawat, membuatkan kulit menipis, cerah, licin dan cantik.

Lebih membimbangkan, bahan kimia ini jika memasuki salur darah boleh menyebabkan kerosakan buah pinggang dan kanser!.

Kenapa mereka sanggup keluarkan produk sebegini?

Hanya untuk mengaut keuntungan yang berganda. Dan dengan meletakkan bahan kimia ini, kesannya memang cepat tanpa memikirkan risiko yang bakal dihadapi oelh pengguna. Tambahan lagi, kos untuk membuat kajian terhadap produk sangatlah mahal dan memerlukan kos yang besar. Terdapat pelabagi tawaran produk di pasaran sekarang yang kita pun turut pening untuk memilihnya.

Ditambah Pula dengan Testimoni dan Kesan yang Mengujakan Itu!

Siapa tidak mahu, dengan harga yang murah dan kesan yang sangat wow dari testimoni bukan sahaja menghilangkan jerawat, malah kulit juga bertukar cermin betapa licinnya selepas menggunakan produk yang mengandungi bahan kimia bahaya.

Awas! Banyak sangat aduan dan pengakuan dari pengguna yang mengalami muka yang rosak teruk akibat tersalah guna produk yang mengandungi banyak bahan kimia yang bahaya.

Baca: Pulihkan Muka Breakout disebabkan Tersalah Memakai Produk Skincare

Ada ke Produk Hilangkan Jerawat 100% Semulajadi, Selamat dan Berkesan?

Ya, pasti ada. Produk yang berkesan, selamat bukan terletak pada pengeluar, packagingnya, tetapi kandungan dalam produk itu sendiri. Saya ingin perkenalkan kepada anda, produk hilangkan jerawat 100% semulajadi tiada bahan kimia langsung yang dikeluarkan oleh syarikat yang telah bertapak selama 120 tahun di dunia iaitu Shaklee. Shaklee adalah syarikat bertaraf antrabangsa yang mengeluarkan produk antarabangsa yang mempunyai kualiti dan standardnya yang tinggi. Serta mempunyai piawaian yang ketat terhadap pengeluaran produknya.

Di bawah shaklee, terdapa satu produk skincare yang dilancarkan pada Januari lalu iaitu Youth.

Yang menariknya, kesemua produk YOUTH ini mengandungi bahan aktif yang memberikan kesan yang cepat kepada penggunanya. Tidak seperti produk lain, bahan aktif terkandung dalam 1 atau 2 produk sahaja.

YOUTH PASTI 100% SELAMAT KE?

Setiap bahan yang dipilih oleh shaklee melalui ujian berkali-kali sebelum mencapai piawaian yang telah ditetapkan oleh pihak shaklee. Setiap bahan mentah yang digunakan dalam YOUTH adalah bebas 1500 bahan kimia yang biasa ada dalam skicare lain.

Antaranya ialah paraben, hidroquinone, merkuri, pengawet, pewarna, pewangi dan lain-lain lagi.

Selain itu, shaklee juga turut membelanjakan sebanyak USD 250 juta untuk membuat penyelidikan dan kemajuan produknya, lebih 23,000 ujian keselamatan, lebih 100,000 ujian kualiti dijalankan setiap tahun. Tentulah kosnya bukan murah, tetapi demi keselamatan pengguna shaklee akan buat yang terbaik sahaja.

Item Dalam Youth Shaklee

Youth Shaklee terdiri daripada 6 item utama iaitu;

🌸Luminous Gel Oil Cleanser

🌸Perfecting Skin Toner

🌸Radiance C & E

🌸Youth Activating Serum

🌸Age Defence Moisturizer SPF50

🌸Advance Renewal Night Cream

Baca: Kenapa YOUTH skincare Paling Laris di Pasaran.

Perbezaaan YOUTH, Produk Hilangkan Jerawat dengan Produk Lain di Pasaran

Banyak sekali. Dari segi kualiti dan bahannya, kesannya pula sangatlah banyak dan cepat.

Anda boleh tengok sendiri. Rata-rata penggunaan adalah kurang dari dua bulan. Jika skincare organik yang lain, pakai bertahun pun tiada kesan, tetapi YOUTH, anda tengoklah sendiri kesannya.

Nanti dulu. Tidak lengkap jika luaran sahaja mahu cantik. Dalaman mahu cantik juga. Jerawat biasanya berpunca dari badan kita yang banyak toksin, sistem imun yang lemah, usus kotor dan sebagainya. Sebab itulah, rawatan dari dalaman sangat diperlukan!. Sihat dalaman, akan terpancar pada luaran. Baca PUNCA JERAWAT DI SINI. Antara produk untuk penjagaan dalaman ialah;

➡Vivix. Mengandungi Resveratrol yang membantu merawat kulit dari peringkat sel dan membantu meneutralkan toksin yang menjadi punca jerawat.

➡Alfafa. Membantu tubuh untuk detoks toksin yang menyebbakan jerawat.

➡GLA Compleks. Membantu menstabilkan hormon dalam badan

➡Garlic Kompleks. Membantu menyahkan bakteria, khas untuk jerawat merah dan bernanah.

➡Vitamin C. Mengawal penghasilan minyak dan jerawat.

Jadi, anda perlu cuba kelima-lima produk ini untuk kesan yang maksimum.

Anda Tak Sabar Untuk Dapatkan Produk Ini?

Buat tempahan sekarang untuk kesan yang lebih cepat!

Jangan rasa terus rendah diri, down dan malu untuk bersemuka dengan orang sekeliling. Inilah masa untuk menyerlahkan kecantikan diri anda yang sebenar!

Untuk penjimatan, 15-30%, anda bolehlah MENDAFTAR AHLI terlebih dahulu untuk nikmati harga ahli yang lebih murah.

Atau anda boleh hubungi saya di talian 016-4225314 jika anda ada sebarang persoalan.

Nida (KN)

ID NO:98751

Whatsapp: 016-4225314

Facebook: Harisatun Nida bt Abd Rashid

Instagram: shakleebangi _bynida

Baca Juga;

➡CARA HILANGKAN JERAWAT DENGAN 2 PRODUK SAHAJA

 

 

 

 

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge