Produk Muka Paling Laris di Malaysia

Anda pernah dengar produk muka yang menjadi kegilaan dan bualan para wanita masa kini, 100% dibuat daripada bahan semulajadi iaitu ekstrak bunga-bungaan dan buah-buahan?. Ya, langsung tiada sumber haiwan dan bahan kimia bahaya. Tak lain, tak bukan iaitu YOUTH. Inovasi baru dunia kecantikan yang menjanjikan 100% berkesan dan tampak lebih muda.

Kelebihan dan kebaikan YOUTH Skincare adalah hasil kerja keras para saintis selama 8 tahun!. Ia bukan sahaja organik tetapi dapat atasi 10 masalah kulit yang menghantui ramai wanita dan lelaki.

6 Item Utama Youth

🌸Luminous Gel Oil Cleanser

🌸Perfecting Skin Toner

🌸Radiance C & E

🌸Youth Activating Serum

🌸Age Defence Moisturizer SPF50

🌸Advanced Renewal Night Cream

Kelebihan YOUTH Berbanding Produk Lain

PERTAMA; DIHASILKAN SELAMA 8 TAHUN

Ia memakan masa yang lama untuk dihasilakn kerana bagi menghasilkan skincare yang betul-betul berkualiti seperti mana yang selalu diutamakan oleh pihka shaklee sendiri.

KEDUA; BEBAS 2500 BAHAN KIMIA BAHAYA

Ia dibuktikan dengan kajian klinikal. Terdapat banyak bahan kimia yang boleh membahayakan kesihatan yang biasa ada dalam skincare lain iaitu merkuri, hidrokuinon dan sebagainya. Walaupun sapukan pada kulit, ia akan meresap melalui liang kulit, seterusnya akan masuk ke salur darah dan akan disebarkan pada seluruh badan. Sebab itulah shaklee mengambil masa selama 8 tahun untuk menghasilkan YOUTH. Bukan kerja mudah!

KETIGA; SELAMAT

Keselematan produk dibuktikan melalui ujian klinikal bukan cakap kosong dan claim semata-mata.

KEEMPAT; TERBUKTI SELAMAT DAN BERKESAN

Ia juga bukan dikira berdasarkan testimoni semata-mata. Tetapi ia diukur dengan SKIN AGE INDEX. 100 orang wanita dibawa ke makmal untuk melalui ujian skin age index.

KELIMA; BEKERJA PADA 3 LAPISAN KULIT

Produk YOUTH bekerja pada 3 lapisan kulit, sebab itulah ia begitu ketara hasilnya. Berbanding produk lain hanya 2 lapisan kulit. Nak tahu?. Jom wasap saya di 016-4225314

KEENAM; MENGANDUNGI BAHAN AKTIF DALAM SETIAP PRODUK

Jika dalam produk lain, bahan aktif hanya ada dalam serum atau produk yang paling mahal dalam set produk itu, tetapi YOUTH shaklee bahan aktif ada dalam semua produk!. Sebab itu pakai yang starter set pon dah amazing sangat-sangat.

KETUJUH; DIUJI KEATAS MANUSIA, TIADA LANGSUNG UJIAN PADA HAIWAN

Shaklee jalankan ujian pada 100 wanita dari pelbagai latar usia. Tiada langsung haiwan. DNA haiwan pun tiada dalam youth shaklee.

KELAPAN; BEBAS GLUTEN

Biasanya mereka yang mengalami ekzema atau alahan pada gluten sangat sensitif kepada skincare biasa. Mujur ada Youth!.Selamat bagi mereka yang alah kepada gluten.

KESEMBILAN; SESUAI DENGAN SEMUA JENIS KULIT

Kebanyakan skincare di pasaran mengikut jenis kulit, kulit normal, berminyak, kering, sensitif. Tetapi dengan YOUTH, jangan risau, ia sesuai dengan semua jenis kulit. Malah ia diuji oleh pakar untuk smeua peringkat usia. Antara ujian yang dilakukan ialah;

➡️Ujian Dermatologi; Dijalankan oleh pakar kulit

➡️Ujian Hipoalergenic; Ujian untuk kulit sensitif

➡️Ujian Non-Comdeogenic; Tidak menyumbat pori-pori

➡️Ujian Opthalmologist; Terbukti tak merengsakan kulit dan pedih pada kawasan mata

Bahan-bahan dalam YOUTH Shaklee

#1. Anggur Muscadine

Polifenol dalam anggur muscadine yang dalam proses patent melindungi dan memperbaiki sel DNA pada masa yang sama menghalanng kerosakan dan elastin. Setersunya, ia adalah salah satu bahan yang melindungi kulit.

#2. Vital Repair @ Complex

Mempunyai pelbagai paten, memberikan nutrien antioksida dan vitamin-vitamin yang penting untuk menghalang radikal bebas yang boleh merosakkan kulit.

#3. Chisandra Chinensis Fruit Extract

Sesuai dengan semua jenis kulit. menyokong kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan. Ia menyuburkan kulit anda.

#4. Lotus Japonicus Extract

Lotus Japonicus mengaktifkan protein youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin. Kulit muka akan lebih tegang dan tanpa kedutan.

#5. Apple Stem Cell Extract

Kajian menunjukkan, apple stem cell membantu mempercepatkan pembaharuan sel kulit untuk kelihatan lebih muda. Ia juga membekalkan dan memperbaharui tisu kulit. Ia menjadikan muka lebih segar dan lembut kulitnya.

YOUTH, penemuan baru saintis dalam skincare yang memberikan anda keputusan tanpa kompromi. Dapatkan set YOUTH anda hari ini juga. Hubungi saya di 016-4225314. Jangan tunggu lagi.

ATAU anda nak buat pembelian terus YOUTH dengan menggunakan DEBIT ATAU CREDIT KAD?. Klik gambar link di bawah;

YOUTH INTENSIVE TREATMENT AND REPAIR SET

YOUTH RENEW AND MAINTAIN SET

YOUTH STARTER SET

 

 

 

 

 

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge