Rahsia Cantik Jelita Artis Malaysia Terbongkar!

Tahukah anda, ramai artis jelita Malaysia mengamalkan suplemen Shaklee untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan. Tapi pelik, kenapa ia tidak diwarwarkan di media sosial, media massa mahupun iklan di tv.

Duta Produk Shaklee, Ada Ke?

Biasanya, pihak syarikat akan melantik artis sebagai duta produk dengan memberi royalti kepada mereka. Namun tidak Shaklee. Pihak Shaklee tidak melantik mana-mana artis atau sesiapa pun untuk menjadi duta. Pengguna Shaklee adalah secara automatik menjadi duta produk setelah merasai keberkesanannya.

Produk yang bagus, tidak memerlukan Duta untuk promosikan produk. Terima Kasih kepada para artis cun melecun dan awet muda yang mengakui menggunakan produk Shaklee.

Suplemen Terbaik Pilihan Artis

Gambar artis yang terpampang diatas siapa lagi kalau bukan Heliza Helmi. Penyanyi, pelakon, motivator yang mempunyai followers yang tersendiri. Saya suka Heiza Helmi dengan imej islamik yang mengajak anak muda lebih mengenai Allah dan Rasul. Sebenarnya, ramai lagi artis Malaysia yang mengamalkan produk shaklee.

Rutin harian sebagai artis yang sentiasa sibuk dengan jadual pengambaran dan aktiviti lain yang padat memerlukan banyak tenaga dan mengekalkan kejelitaan sepanjang hari , pengambilan vivix sebagai suplemen adalah sangat tepat!. Mereka pilih suplemen yang boleh menyihatkan badan dan kejelitaan mereka dengan mudah. Lambakan banyak produk kesihatan di pasaran, namun mereka tetap memilih Shaklee. Ramai orang sekarang yang bijak menilai dan memilih produk yang terbaik untuk diamalkan.

Antara Artis Yang Mengamalkan Produk Shaklee

Rita Rudaini.

 

 

Heliza Helmi

Emma Maembong

Ketiga-tiga artis diatas mengamalkan vivix sebagai suplemen untuk kekal cantik jelita dan sihat. Ketga-tiga cun kan?

Apa Itu Vivix?

Vivix mereupakan tonik anti-penuaan yang terhebat dari Shaklee. Kenapa ia hebat?. Kerana ia menentang penuaan di peringkat DNA lagi. Jadi, sel tubuh akan diperbaharui secara menyeluruh, bukan setakat kulit sahaja. Ini membuatkan anda bertenaga untuk menjalankan aktiviti harian anda dan kekal cantik walaupun usia semakin bertambah.

Penuaan Sel Berlaku denagn 4 Cara

Kerosakan DNA

Tubuh kita mengalami kerosakan DNA setiap hari yang menyebabkan penuaan berlaku dengan cepat. Vivix berfungsi melambatkan proses penuaan yang berlaku dengan memperbaiki DNA yang rosak.

Pengawalan Genetik

Ia boleh menyumbang kepada kemerosotan umur pada tahap selular. Ramuan dalam vivix mengaktifkan pusat pengawalan genetik yang membantu melambatkan penuaan diperingkat selular.

Kemerosotan Metabolisme Sel

Mitokondria sel merupakan pusat janakuasa sel dalam badan kita. Apabila kecekaan mitokondria menurun, fungsi sel juga turut menurun. Ramuan dalam vivix menggalakkan pengaktifan semula sel supaya lebih bertenaga.

Penimbunan Protein AGE

Yang boleh menyebabkan kerosakan sel di tahap selular dan mengganggu keutuhan sel. Vivix berfungsi melambatkan pengumpulan protein age.

Bagaimana Untuk Dapatkan Vivix?

Bertindak secara bijak dalam memilih produk kecantikan. Dan vivix merupakan tonik ajaib 1001 kebaikan bukan sahaja untuk kecantikan, tetapi kesihatan yang menyeluruh. Anda boleh hubungi saya untuk dapatkan vivix sekarang!

Harisatun Nida Abd Rashid

ID: 987151

Instagram: shakleebangi_bynida

Sms/Whatsapp: 016-4225314

 

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge