Ubat Jerawat Resdung di Farmasi

Salah satu sebab jerawat muncul ialah masalah resdug. Jerawat resdung bukan jerawat biasa. Ada yang besar dan sampai bernanah. Stress, gelisah dan rasa malu untuk berjumpa dengan orang ramai adalah perkara biasa yang melanda. Tapi sampai bila untuk menyorok di dalam rumah sahaja. Jangan biarkan segala aktiviti anda tergendala dek kerana masalah jerawat resdung itu.

Maka, ramailah mencari cara yang paling berkesan untuk menghilangkan jerawat resdung. Salah satunya ialah membeli ubat jerawat resdung di farmasi. Berkesan kan?.

Ubat Jerawat Resdung di Farmasi

Terdapat pelbagai jenis ubat jerawat di farmasi. Tetapi adakah ia selamat dan berkesan?. Anda nak tahu tak, bagaimana untuk nyahkan jerawat resdung anda selama-lamanya dengan cara berkesan dan selamat?.

Rawat Luar dan Dalam

Antara punca resdung ialah kurang daya tahan badan, jangkitan kulat, alahan terhadap makanan dan sebagainya. Dan untuk merawatnya, tidak memadai dengan hanya menyapu ubat atau krim jerawat sahaja. Anda perlu rawat dari dalaman lagi dengan mengambil nutrisi yang betul.

Anda boleh mengambil Set Resdung Shaklee, untuk rawatan dalaman. Ia adalah nutrisi yang sangat diperlukan oleh mereka yang mengalami masalah ini. Antara suplement dalam set ini ialah;

Reveratrol Boleh Rawat Resdung?

Kajian makmal baru-baru ini menunjukkan Resveratrol mungkin merupakan pilihan rawatan yang terbaik daripada terapi konvesional yang biasa melibatkan steroid sebagai antiradang, dan kadangkala terpaksa melakukan pembedahan jika rawatan ubat tidak berfungsi.

Apabila dibandingkan dengan ubat farmasiutikal, Resveratrol sebenarnya jauh lebih berkesan daripada ciclesonide, triamcinolone, dan budesonide. Ia terbaik untuk merawat resdung.

Alfafa Kompleks

💞Mengurangkan keradangan akibat sinuisitis

💞Kaya dengan sumber klorofil, bantu mengurangkan tahap keradangan daripada alergi.

💞Namun begitu, bagi pengidap penyakit SLE, pengambilan alfafa tidak digalakkan

B Kompleks

💞Mengandungi vitamin B6 untuk memulihara selaput lendir agar sentiasa sihat dan memelihara kesihatan badan.

💞Bertindak sebagai anti-stress. Apabila stress menyerang, b kompleks bertindak sebagai penenang dan penstabil hormon dan mengurangkan kesakitan pada bahagian muka.

💞Bantu bina protein dalam tubuh

Vitamin C

💞Berfungsi sebagai antioksidan yang baik dalam menguatkan imun badan seseorang terhadap serangan penyakit

💞Bantu menyembuhkan tisu tubuh

💞Memastikan proses pemulihan metabolisme dalam tubuh berfungsi dengan baik

Testimoni Resdung

Testimoni Set Resdung 1

Testimoni Resdung 2

Anda tak sabar lagi nak hapuskan rsedung dan kembali sihat?. Anda boleh hubungi saya di talian 016-4225314 untuk info lanjut. Saya sedia bantu anda supaya kembali sihat semula.

Nida (KN)

ID NO: 987151

Whtasapp: 016-4225314

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge