Vitamin Shaklee untuk Hilangkan Tumit Kaki Merekah

Tumit kaki mereka tidak menyakitkan. Tetapi ia menandakan kulit anda terlampau kering sebenarnya. Kekurang air dan kekurangan nutrisi tertentu boleh menyebabkan keadaan ini  berlaku.

Sebelum ini saya telah kongsikan punca dan cara atasi tumit kaki merekah di SINI.

Jadi kali ini saya akan fokuskan kepada nutrisi atau vitamin yang diperlukan untuk hilangkan tumit kaki mereka yang anda alami.

Vitamin E untuk Hilangkan Tumit Kaki Merekah

26 Kelebihan Vitamin E

Vitamin E Shaklee berbeza dengan vitamin E jenama lain. Ia mengandungi GRAPE SEED EXTRACT, MINYAK GANDUM, MINYAK KACANG SOYA. Dan yang paling best sekali dia ada SELENIUM semulajadi yang bantu serap vitamin E dengan lebih efisyen. Sekaligus dapat memelihara kulit dan otot-otot kita.

  • Vitamin E menggantikan sel-sel yang rosak dalam badan dan menyihatkan sel dan melembapkan dari dalam.
  • Selain itu, Vitamin E juga merupakan antioksidan yang sangat baik untuk melawan radikal bebas yang menyebabkan kulit pada tumit rosak. Ia bukan sahaja dapat menghilangkan masalah tumit pecah, malah mencantikkan kulit seluruh badan terutamanya wajah anda!

Herbal Blend untuk Luaran

Fungsi herbal blend untuk tumit merekah pula ialah dapat melembapkan kulit, menghaluskan kulit dan mengelakkan kulit kering. Ia juga sesuai digunakan dari bayi hingga orang dewasa untuk menghilangkan ruam, gatal-gatal, jerawat, kulit kasar dan juga kulit kering.

Testimoni

Bagaimana untuk dapatkannya?

Anda boleh hubungi saya di talian 016-4225314 untuk info lanjut.

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge